M
Shfaqje mbi humanizmin dhe tolerancën
August 31, 2020 07:34 p.m.
Shfaqje mbi humanizmin dhe tolerancën
Në mesjetë një vendbanim nuk quhej qytet nëse i mungonte tregu. Sot një vendbanim nuk mund të
Të fshetat e shfaqjes Nathani i urtë nga Sulejman Rushiti
August 31, 2020 07:33 p.m.
Të fshetat e shfaqjes Nathani i urtë nga Sulejman Rushiti
Nga Arta LEVANI U nisa drejt Gostivarit me mendimin se do të shoh një shfaqje të nivelit të tea
Total: 2 / Current Page: 1 of 1