Image Description
ILIR OSMANI 

MARDHENIE ME PUBLIKUN DHE MARKETING

Image Description
IBRAIM FEJZULI

KESHILLTAR PER INVESTIME DHE ZHVILLIM

Image Description
SHENOLL NESIMI  

BASHKPUNETOR I LARTE 

Image Description
ARMEND HAJDARI

BASHKPUNETOR PER CESHTJE FINANSIARE

Image Description
ALBULENA SINANI 

ARHIVA E TEATRIT

Image Description
HAVSA MUSLIU

BASHKUPUNETORE PER PUNE DREJTESIE

Image Description
ZINEPE ELEZI  

REFERENTE PER PUNE DREJTESIE